Kristýna M. Sataryová



Dokopávačka pro kreativní projekty

Dokopávačka pro kreativní projekty

Zveřejněno: 3. 5. 2018

Poslední dobou pozoruju, že je v módě vytvářet všemožné výzvy. Nemluvím teď ale o výzvách typu sněz lžičku skořice a pokus se nezahynout na zadušení nebo vylij na sebe kýbl ledový vody a natoč se u toho, jak vřeštící poskakuješ. Jo, to kdo ví proč, taky frčí. Já mám ale na mysli takové ty kreativní výzvy, které vás mají přimět něco vytvořit.

Protože jsem kdysi svůj kreativní blok překonala díky sdílení se svým kamarádem, jsou mi takovéto počiny dost blízké. Tehdy jsme si s Jirkou vyměňovali obrázky a povídky. Nu a najednou to šlo 🙂 Tyhle výzvy pracují na podobném principu. Získáte motivaci a impulzy pro tvorbu stejně tak, jako pro dokončení dané věci. To je často to nejtěžší.

Výzva o které vám chci povědět dnes, se jmenuje #The100DayProject – tedy Projekt na 100 dní. Protože své pokroky lidé sdílejí hlavně na Instagramu, je názvem samotný hashtag této výzvy. Celé se to rozběhlo 3. dubna, ale je možné se přidat i později. Jako svůj projekt si můžete vybrat prakticky cokoliv. 

Já jsem měla ohledně volné tvorby na pár dalších měsíců vizi, že budu poznávat okolí svého nového domova v maringotce na Novém Hrádku. Když jsem se o této výzvě dozvěděla, poupravila jsem si to na téma „můj domov.“ Můžu tu zkoumat, co pro mě domov znamená, a jak se to mění v průběhu života. Co průběžně na Instagram nahazuju (ve velmi pohodovém tempu :-), můžete vidět pod mým osobním hashtagem #mujdomov100. Sama jsem zvědavá, kam se to bude dál vyvíjet 🙂

Chcete se mnou zůstat v kontaktu? Přihlaste se přes formulář níže do mého newsletteru. Sdílím v něm své obrázky, inspiraci a postřehy ze života. Díky němu vám také neunikne žádný blogový článek ani nabídka obrázků, které si můžete pořídit k sobě domů.