Kristýna M. Sataryová



Seriál o ježkovi: díl 1 – e-book je konečně na světě!

Seriál o ježkovi: díl 1 – e-book je konečně na světě!

Zveřejněno: 25.5.2017

Na začátku byla touha zdokonalit se v kreslení komiksů. Pak jsem si uvědomila, že mohu lidem přiblížit zábavnou formou téma, kterým teď žiju – přírodní zahrady! Z komiksu s ježkem v hlavní roli jsem vytvořila e-book, který si můžete zdarma stáhnout na konci článku.

Proč jsem se vlastně pustila do tvoření šestistránkového komiksu s bodlinatým sympaťákem v hlavní roli? První motiv byla touha doučit se pořádně tvořit komiks ve všech jeho aspektech. Začala jsem tedy navštěvovat cyklus přednášek a workshopů o komiksu v Městské knihovně v Praze. Čerpala jsem tipy a know-how od takových borců jako je třeba Dan Černý nebo Michael Petrus. Druhý důvod vyplynul z tématu, které mi dalo další smysl, proč to vlastně dělám.

Dlouho jsem nemohla natrefit na to správné téma. A pak jsem na to přišla! Jela jsem zrovna v přeplněném autobusu a chtěla jsem nějak smysluplně využít čas. Začala jsem čárat svou oblíbenou technikou myšlenkové mapy. Co takhle zpracovat téma, kterým teď s přítelem žijeme? Měli jsme tou dobou za pár měsíců zakládat přírodní zahradu a měla jsem radost, že tyto myšlenky mohu pomoci šířit dál. Jak to šlo, vám popíšu v následujících článcích. Zatím se můžete podívat na výsledek a zjistit, co to ta přírodní zahrada vlastně je?

Zde si můžete stáhnout PDF:

e-book-jezek-neni-zahrada-jako-zahrada.pdf

Související články:

Ježka se podařilo dovést i do tištěné podoby. Více zde.

Seriál o ježkovi: díl 2 – první skici

Seriál o ježkovi: díl 3 – tvoření na Kanárech

Seriál o ježkovi: díl 4 – dodělání komiksu

Seriál o ježkovi: díl 5 – příběh za tím vším

Videjko o založení přírodní zahrady

Chcete se mnou zůstat v kontaktu? Přihlaste se přes formulář níže do mého newsletteru. Sdílím v něm své obrázky, inspiraci a postřehy ze života. Díky němu vám také neunikne žádný blogový článek ani nabídka obrázků, které si můžete pořídit k sobě domů.